Termeni si conditii

Garantia produselor Savoniera Casei

Savoniera Casei garanteaza ca produsele pe care le vei primi sunt in concordanta cu comanda primita, cu specificatiile oferite, iar expedierea se efectueaza in termen de 24-48 de ore la primirea comenzii sau de la confirmarea platii. Daca ai probleme cu produsele comandate, te rugam sa ne contactezi si vom incerca sa remediem situatia.

Poti returna un produs marca Savoniera Casei in termen de 30 zile lucratoare de la expedierea comenzii. Acesta trebuie sa fie returnat in ambalajul original si sa nu fie deteriorat sau utilizat. Coletul se trimite cu confirmare de primire pe adresa Savoniera Casei specificata pe colet. Taxele de transport se achita de catre cumparator. Contravaloarea comenzii returnate va fi achitata in termen de 15 zile lucratoare prin transfer bancar.

Confidentialitate

Toate informatiile personale oferite in cursul efectuarii unei comenzi catre Savoniera Casei sunt confidentiale si nu vor fi instrainate. Acestea pot fi folosite doar in scopuri publicitare proprii.

Avem la dispozitie un server de date securizat pentru a prelua comenzile. Acesta este protejat la un nivel inalt.

Cosul de cumparaturi foloseste cookie-uri, dar acest lucru se intampla doar pentru buna functionare a acestui serviciu. Daca aveti probleme cu instalarea de cookie-uri, atunci va rugam sa folositi metodele alternative de comanda.

Dupa orice comanda plasata pe site-ul nostru devii client Savoniera Casei. Astfel, este posibil sa primesti diverse anunturi (prin e-mail sau prin posta), referitoare la serviciile noastre, urari de sarbatori etc. Daca nu doresti sa primesti notificari din partea Savoniera Casei, te rugam sa ne trimiti un e-mail sau sa ne anunti telefonic.

Confirmarea comenzilor

Vei primi un e-mail de confirmare a plasarii comenzii din partea Savoniera Casei, precum si date suplimentare (daca este cazul). Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca informatiile furnizate sunt corecte. Daca nu primesti confirmarea in cateva minute de la finalizarea comenzii, te rugam sa verifici si folder-ul spam / bulk.

Diverse

Fotografiile de pe site sunt cu titlu de prezentare. Elementele de decor nu sunt livrate impreuna cu produsele.

In orice moment, fara nicio notificare catre clienti din partea Savoniera Casei, putem modifica, sterge, completa continutul site-ului de fata, inclusiv preturile si ofertele speciale. Toate prețurile sunt exprimate în LEI. Prețurile nu includ taxele de transport.

Copyright

www.savonieracasei.ro detine toate drepturile pentru folosirea fotografiilor care ii apartin. Reproducerea acestora fara acord in scris contravine legilor in vigoare.

Texte, explicatii, logo-uri, grafica – toate acestea apartin SC Mayborn SRL, compania care detine marca Savoniera Casei, si sunt protejate de Legea dreptului de autor. Copierea, distribuirea sau folosirea oricaror elemente din cadrul www.savonieracasei.ro (inclusiv fotografiile) se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Litigii

Fiecare comanda trimisa catre Savoniera Casei are valoarea unui contract valabil incheiat intre cumparator si vanzator. Daca apare un litigiu intre cele doua parti acesta va fi rezolvat pe cale amiabila. Imposibilitatea rezolvarii pe cale amiabila transfera competenta instantelor de judecata romane.